Home

Wft examens

Om als financieel adviseur te mogen werken dien je te beschikken over een geldige beroepskwalificatie. Deze kun je behalen door de onderliggende initiële examens met succes af te leggen. Daarna dien je per Permanente Educatie-periode het PE-examen op beroepskwalificatieniveau te halen. Hieronder vind je de beroepskwalificaties die je als financieel adviseur kunt behalen. 

Adviseur Basis

Niveau: MBO

Om als Adviseur Basis aan de slag te mogen gaan, dien je het examen Wft Basis te behalen en te voldoen aan de  Permanente Educatie plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Consumptief Krediet

Niveau: MBO

Om als Adviseur Consumptief Krediet aan de slag te mogen gaan, dien je het examen Wft Basis & Wft Consumptief Krediet te behalen en te voldoen aan de Permanente Educatie plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Hypothecair krediet

Niveau: MBO (+)/HBO

Om als Adviseur Hypothecair Krediet aan de slag te gaan, dien je het examen Wft Basis, Wft Vermogen & Wft Hypothecair Krediet te behalen en te voldoen aan de PE-plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Inkomen

Niveau: MBO (+)

Om als Adviseur Inkomen aan de slag te mogen gaan, dien je het examen Wft Basis & Wft Inkomen te behalen en te voldoen aan de Permanente Educatie plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Pensioen

Niveau: HBO (+)

Om als Adviseur Pensioen aan de slag te mogen gaan, dien je het examen Wft Basis, Wft Vermogen & Wft Pensioen te behalen en te voldoen aan de Permanente Educatie plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier

Niveau: MBO

Om als Adviseur Schadeverzekering Particulier aan de slag te gaan, dien je het examen Wft Basis & Wft Schade Particulier te behalen en te voldoen aan de Permanente Educatie plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk

Niveau: MBO (+)

Om als Adviseur Schadeverzekering Zakelijk aan de slag te gaan, dien je het examen Wft Basis, Wft Schade Particulier & Wft Schade Zakelijk te behalen en te voldoen aan de PE-plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Vermogen

Niveau: MBO (+)

Om als Adviseur Vermogen aan de slag te mogen gaan, dien je het examen Wft Basis & Wft Vermogen te behalen en te voldoen aan de Permanente Educatie plicht.

> Lees meer

 

Adviseur Zorgverzekeringen

Niveau: MBO

Om als Adviseur Zorgverzekeringen aan de slag te mogen gaan, dien je het examen Wft Zorgverzekeringen te behalen en te voldoen aan de Permanente Educatie plicht.

> Lees meer