Home

MiFID II/ESMA examens

Om aantoonbaar te voldoen aan de MiFID II vakbekwaamheidseisen (= ESMA-richtsnoeren) kun je een vaardighedenexamen en een kennisexamen maken. Het succesvol afronden van een door DSI geaccrediteerd examen beschouwt AFM als een passende kwalificatie. Ook voldoe je aan de kennisvereiste door de DSI-certificering. EIFD biedt in samenwerking met Dukers & Baelemans een aantal examenvarianten aan.

MiFID II/ESMA Informeren Beleggen (Retail)

Verstrek jij informatie aan klanten op het gebied van beleggingen? Dan dien je te voldoen aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen van MiFID II.

> Lees meer

MiFID II/ESMA Adviseren Beleggen Standaard (Retail)

Adviseer jij klanten op het gebied van beleggingen? Dan dien je te voldoen aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen van MiFID II.

> Lees meer

MiFID II/ESMA Beleggen Maatwerk (Retail)

Adviseer jij klanten over beleggingen en verstrek je adviezen met maatwerkoplossingen? Dan is de opleiding MiFID II/ESMA Module Adviseren Beleggen Maatwerk (Retail) voor jou geschikt. 

> Lees meer

MiFID II/ESMA Vaardigheden Informeren Beleggen (Retail)

HetMiFID II/ESMA Vaardighedenexamen Informeren Beleggen (Retail) is geaccrediteerd door DSI in het kader van MiFID II vakbekwaamheidseisen. 

> Lees meer

MiFID II/ESMA Vaardigheden Adviseren Beleggen (Retail)

Het MiFID II/ESMA Vaardighedenexamen Informeren Beleggen (Retail) is geaccrediteerd door DSI in het kader van MiFID II vakbekwaamheidseisen. 

> Lees meer