Home

Over EIFD

Examen Instituut Financiële Dienstverlening (EIFD) is gespecialiseerd in dienstverlening voor het behalen van uw nieuwe Wft beroepskwalificaties & PE examens.

EIFD verzorgt de logistiek ten behoeve van Wft examinering en denkt graag mee omtrent Wft Vakbekwaamheid van u of uw organisatie. EIFD is een door het CDFD (College Deskundigheid Financiële Dienstverlening) erkend exameninstituut.

EIFD heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan omtrent Wft Vakbekwaamheid en als toonaangevend partner, naast de open markt ook veel grote financiële instellingen mogen faciliteren.
De basis van onze ervaring op het gebied van financiële dienstverlening wordt gevormd door onze nauwe samenwerking met opleidingspartner Dukers & Baelemans. Gezamenlijk kunnen wij u optimaal begeleiden en faciliteren bij het maken van een Wft of PE examen.

Door middel van parate kennis en optionele slimme tools kunnen wij ook u en uw organisatie optimaal voorbereiden op de Wft Vakbekwaamheidsnormen en streven wij in alle gevallen naar een geslaagde samenwerking.