Home

Permanent Actueel

De Wft Vakbekwaamheidseisen stellen dat je altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen op je vakgebied. Het kennisplatform Permanent Actueel biedt een makkelijke en efficiënte manier om altijd up-to-date te zijn van de laatste veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving, fiscale zaken en andere zaken die van invloed zijn op jouw adviespraktijk en informatievoorziening aan klanten!
 
Permanent Actueel (PA) geeft met nieuwsartikelen en andere leermiddelen aandacht aan relevante ontwikkelingen uit de beroepspraktijk. Op een begrijpelijke manier wordt de achtergrond toegelicht. Daarnaast staan we altijd stil bij de toepasbaarheid van de informatie: hoe kun je het geleerde toepassen in de praktijk?
 
Bij ieder artikel test je je kennis door het beantwoorden van een vraag. Vragen die je niet goed beantwoordt, komen nog eens terug in een maandtoets. Je ziet direct je score en kunt je score vergelijken met je vakgenoten. Je scores worden geregistreerd, zodat je op een makkelijke en efficiënte manier aan de AFM laat zien dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen. Omdat alle relevante ontwikkelingen in Permanent Actueel worden besproken, helpt dit je tevens om je voor te bereiden op het driejaarlijkse PE-examen.
 
Voor meer informatie over Permanent actueel en de mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven kan je hier terecht.